November 2014 - Olivia Heuvel

Olivia Heuvel
Ga naar de inhoud
Foto's > 2014
November 2014

6-11 > Lex heeft een poes gevangen, oh nee, het is een knuffel van Olivia. Het is Dikkie Dik.
Gelukkig vind Lex het alleen maar leuk om mee rond te lopen en is Dikkie Dik nog helemaal heel.
9-11 > Vandaag zijn we weer samengekomen met alle kindjes van de zwangerschapsgym. Helaas kon er een niet bij zijn, Jerre was ziek. Olivia heeft lekker met een strandbal gespeelt, maar de groepsfoto was niet echt een succes bij haar.
14-11 > Spelen met een bal vind Olivia thuis ook erg leuk. Maar ook samen met papa door de woonkamer sjouwen is erg leuk. Vooral als papa haar omhoog doet gooien, dan heeft Olivia de grootste lol. Daar kan ze geen genoeg van krijgen.
15-11 > Een van mama's gekke creaties, een broodje met bruine suiker. Papa is er ook al dol op, maar bij Olivia valt deze ook erg in de smaak.
21-11 > Sinterklaas kwam vandaag 's avonds aan in Beuningen. Er was lampionnenoptocht met paarden en wagen. Olivia vond het allemaal zeer interessant. Sinterklaas had zelfs een eigen slaapkamer in het centrum waar de kinderen een kijkje konden gaan nemen.
22-11 > Sinterklaas kwam vandaag bij Dagopvang Nannies. Alle kinderen kregen als cadeau een gekleurde bal. Ook de pepernoten waren aan Olivia besteed, die vond ze erg lekker. De rest van de dag hoefde ze niks meer te eten :-)

Op de een na laatste foto staan de doosjes die mama versiert had voor Olivia.
Op de laatste foto staat Olivia met haar 2 vaste leidsters Marleen en Anita.
23-11 > Vanmorgen wezen wandelen op de dijk bij Ewijk - Beuningen. De hondjes wilde nog wel even in de Waal zwemmen. En er kwamen nog even 2 paarden gedag zeggen, dat vond Olivia wel erg interessant.
26-11 > Kijk Olivia kan al 2 staartjes.
28-11 > Indy en Lex voeren blijft een leuke bezigheid van Olivia. De hondjes doen het ook erg netjes, ze pakken netjes de brokjes aan die Olivia ze geeft.
28-11 > Olivia heeft een stapeltoren van Sinterklaas gekregen, ze moet nog wel een beetje oefenen om ze in de juiste volgorde weer op de toren te stapelen.
Overige foto's
Terug naar de inhoud